JA HA ARRIVAT LA CALOR!!!

Ja han arrivat les Vacances i també el calor!!!

I els nostres amics estan molt contents de poder compartir amb nosaltres més temps lliure i disfrutar junts d’aquest estiu. Però recordeu que amb les elevades temperatures i el sol hem de tenir molta precaució per tal d’evitar problemes seriosos. Aquí us exposo uns quants consells  a tenir en compte ara a l’estiu:

-          No feu passejos llargs ni sobreesforços en hores de sol i/o caluroses ja que els nostres amics no soporten gaire bé les elevades temperatures. 

 

-          Si sortiu a fer alguna caminada llarga o excursió, recordeu sempre portar aigua amb vosaltres i anar-li oferint. També aneu fent descansos i busqueu la sombra sempre que pogueu.

  

-          Refresqueu-los sempre que sigui possible amb aigua de dutxa per baixar-los una mica la temperatura corporal.

 

-          NO ELS DEIXEU MAI SOLS A DINS EL COTXE TANCATS!!! És molt perillós, i encara que només siguin uns minuts i deixeu les finestres obertes, el cotxe es converteix en un forn!!! (Cada any hi ha casos de morts degudes a aquesta situación).

 

 

-          Recordeu que sempre han de tenir Aigua Disponible i si podeu aneu-la renovant perquè estigui fresqueta.

 

-          Si feu algun trajecte llarg en cotxe, recordeu fer parades sovint i oferir-los aigua per beure. I millor si no els doneu de menjar abans ni durant el viatge per evitar marejos.

 

-          I SOBRETOT, DISFRUTEU MOLT D’AQUESTS MOMENT DE VACANCES AMB ELS NOSTRES AMICS PELUTS!!! BON ESTIU A TOTS!!!